Že od nekdaj sem zelo rada potovala. Najraje sem imela kraje ob morju, kjer sem našla svoj mir. Ker sem bila posateljica se se veliko selila na različne kraje in poklicala nepremičnine Obala, da mi uredijo najem za določen čas. Rada sem imela stare stavbe, ki so bile zgrajene iz kamna. Tam sem se počutila domače in prijetno. Če je bilo možno, da je hiška imela pogled na morje, je bilo še toliko lepše. Ni pa bilo nujno. Želela sem le, da mi nepremičnine Obala uredijo najem manjše hiše, ki bo bolj na samem.

Potrebovala sem mir, da se lahko posvetim pisanju. Lotila sem se knjige, kjer sem opisovala mladostiško ljubezen. Pri tem se posvetila predvsem boju ženske za svoje pravice. Težko je bilo, predvsem v preteklih časih za mlado žensko, da uspe v svojem življenju. Njene ambicije so bile pogosto zatrte. V bistvu mladih žensk niti niso spraševali, kaj so njihove želje. Da sem lahko v mirupisala o tej temi in imela motivacijo, sem se nekajkrat selila. Po določenem času sem potrebovala spremembo okolja. Običajno se je to zgodilo po treh mesecih bivanja na enem kraju. Tako sem se obrnila na nepremičnine Obala, da mi po treh mesecih ponovno najdejo drugo lokacijo. Tokrat sem se selila na obrobje morja, kjer sem imela pogled na čudovite klife.

V večernem času je sicer običajno pihalo z morja, vendar me to ni motilo. Uživala sem v prelepih sončnih zahodih ob vročem čaju. Najraje sem pisala ponoči, ker so bile nepremičnine Obala res na lepem koncu. Čez dan pa sem nabirala energijo in se veliko sprehajala. Rada sem imela naravo, vonj borovcev in morja. Tudi za moje zdravje je bilo bivanje ob morju zelo učinkovito. Težave sem imela namreč s ščitnico. Odkar bivam na morju, se je moje zdravje precej popravilo. Hvaležna sem, da mi nepremičnine Obala prisluhnejo v mojih željah in mi pomagajo pri urejanju dokumentacije.

Obrnila sem se na nepremičnine Obala, ki mi urejajo najem hiše iz kamna