Nekaj časa nazaj sem želela malo eksperimentirati z različnimi okusi kave. Kava je res nekaj, kar je meni zelo pomembno in seveda spijemo vsaj 2 kavi na dan. Ravno zato sem želela preizkusiti čim več različnih okusov, zato da vidim, katere okus mi najbolj ustreza. Seveda sem videla tudi zelo veliko različnih firm, ki so mi precej izstopala na polici. Ena izmed firm je bila Illy. Illy kavo, v kateri sem že veliko slišala in se tudi slišala seveda zelo dobre stvari. Ravno zato, ker sem slišala zelo dobre stvari, sem se seveda tudi odločila, da bom Illy kavo tudi preizkusil.

Illy je lahko res lep začetek dneva

Kupila sem nekaj različnih okusov in pa hkrati sem kupila tudi brezkofeinsko Illy kavo, saj sem vedela, da mi bo tudi ta prišla prav. Ko sem preizkusila te kave so mu bile res čisto vse všeč in bila sem pozitivno presenečena, saj je šlo za res zelo dobro kavo. Kave ki sem pila prej so mi bile seveda tudi zelo všeč saj je bilo tisto vse kar sem kadarkoli preizkusila. Sedaj pa ko pijem Illy kavo sem prepričana, da mi tista prej ne bo več všeč.

Illy kava me je res pozitivno presenetila in definitivno je to kava, ki bo ostala na moji polici v kuhinji. Z njo sem bila res zelo zadovoljna oziroma sem zadovoljna še danes in jo bom definitivno obdržala, saj mi daje zelo dober okus, ki ga seveda zjutraj potrebuje. Jutranja kava je tako postala dosti bolj zanimiva in pa dosti bolj okusna. Ja seveda tudi kava, ki bi jo priporočala čisto vsem, ki jih poznam. Verjamem, da bi tudi njim bila Illy kava zelo všeč, saj je res nekaj posebnega in nekaj zelo dobrega. Imaš tudi seveda različne okuse, ki jih lahko preizkusiš in tako so lahko najde za čisto vsako osebo nek okus.