Že kar nekaj časa sem sedaj velik navdušenec raznih ročnih ur. Tako pa imam doma že kar veliko kolekcijo različnih ročnih ur, saj zelo rad kombiniram razne ročne ure zraven kakšnega stila oblačenja, saj lahko tako nekoliko popestrim svoj izgled, na kar pa dam veliko poudarka.

Tako pa tudi že kar nekaj let redno spremljam šport Formula 1, saj mi je ta zrasel k srcu, ko sem bil še majhen, zaradi mojega očeta, s katerim sva si na televiziji vedno rada ogledala kakšno dirko. 

Tako pa sem nekega dne opazil, da je moj najljubši dirkač Max Verstappen podpisal pogodbo z ročnimi urami Tagheuer. Takrat pa me je začelo malo zanimati ta znamka, saj je bil Verstappen dirkač, ki sem ga najraje gledal, ter je bila tako ekipa RedBull moj najljubša. To pa je privedlo do tega, da sem si začel malo ogledovati ure Tagheuer, kjer pa me je zelo navdušilo to, kar sem videl.

Tako pa je to vodilo do tega, da sem si tudi sam kupil eno svojo Tagheuer uro. Tako pa je ta ura bila nato moja najljubša, kar je bilo tudi malo povezano s tem, da je Tagheuer sponzoriral Max Verstappena, kar pa me je še toliko bolj privabilo do te znamke ročnih ur.

Skozi čas, pa je bila ta ura še vedno moja najljubša, ter sem večinoma nosil zgolj to. Zato pa sem se odločil, da bom pri znamki Tagheuer opravil še kakšen nakup, kjer sem si nato v nekaj letih kupil še dve ročni uri znamke Tagheuer, saj so mi bile tako všeč. Tako pa so se ure Tagheuer tudi zelo lepo prilegale k moji zbirki ročnih ur, saj so ji dale nekaj raznolikosti, kjer pa so te ure imele pri meni še toliko dodane vrednosti zaradi mojega najljubšega športa Formule 1, s katerim pa je imela ta znamka ure močno povezavo.

Ročne ure Tagheuer so mi prirasle k srcu zaradi Formule 1