Pri nas doma nismo imeli na oknih nobenih senčil vse dokler niso začeli v naši bližini hiše graditi novo naselje. To je bilo za nas čisto nepričakovano, saj smo mislili, da okoli naše hiše ne bo nikoli drugih hiš. Ravno zato pa so sedaj prišle v poštev rolo zavese, ker smo morali ohraniti našo zasebnost. 

Seveda v času gradnje nismo imeli več zasebnosti, zunaj v bližini hiše je bilo polno ljudi in nekako se nismo počutili več sproščene. Sama nisem več uživala po večerih, ker sem imela v mislih, da me lahko kdo gleda. Tako sva se z možem odločila za senčila Strle in izbrala rolo zavese. Če bi izbirala še enkrat bi izbrala isto, kajti naš dom so rolo zavese še kako polepšale. Ne vem zakaj jih nismo montirali že prej. Tako je bila to edina prava odločitev, da smo lahko spet sproščeno zadihali. 

Potem nas ni več motilo, ko so v bližini gradili, ker smo enostavno spustili rolo zavese in smo imeli svojo zasebnost. Človek potrebuje svojo zasebnost, še posebej v svojem domu in to, da se nismo več dobro počutili je bil znak, da smo hitro poskrbeli za to in da smo izbrali rolo zavese. Do sedaj pa nisem vedela, kako lepe rolo zavese obstajajo in kako lepo ti lahko polepšajo dom. Naš dom je sedaj lepši in modernejši ko imamo rolo zavese. Resnično sem vesela, da sem se odločila zanje. Karkoli drugega bi izbrala, ne bi bila toliko vesela, kot sem vesela prav rolo zaves. 

Rolo zavese polepšajo dom

Včasih nas mora nekaj pripeljati do tega, da naredimo korak naprej in pri nas se je to zgodilo. Če ne bi gradili v naši bližini, potem še danes ne bi imeli senčil, tako pa nam sedaj rolo zavese lepšajo dom in prav ponosna sem nanje, ker sem izbrala res lepe, moderne in kvalitetne.