Facelift starejši zelo podpirajo

Nekaj časa nazaj sem obiskala babico, ki je imela določene stvari za predebatirati z mano. Seveda nisem vedela, za kaj se gre, zato sem bila malce v skrbeh. Zelo hitro sem ugotovila, da se bova morale kar dolgo časa pogovarjati o teh stvareh, saj mi je omenila facelift. Facelift je definitivno nekaj, kar nisem pričakovala, da bo prišlo iz njenih ust, a hkrati mi je bilo jasno, saj ima zelo veliko prijateljic, ki so si to že naredile.

Najprej sem jo vprašala, zakaj si želi to imeti in če na to odločitev vplivajo njene prijateljice. Sama mi je rekla da je videla zelo lepe rezultate, ki jih facelift lahko naredi in da si tudi ona to želi. Vprašala sem jo, kaj točno ne mara na svojem obrazu in kaj bi rada popravila in zakaj bi rada to naredila. Ko mi je vse skupaj malo lepše obrazložila sem jo nekako začela razumeti.

Na koncu dneva sem res potrdila to njeno željo in sem jo podprla pri temu. Bila je zelo vesela, ko je slišala, da se z njo strinjam in da jo podpiram pri temu. Prosila me je, če bi lahko, se ji pridružila v tej zgodbi in če bi lahko seveda stala ob strani in med samim posegom. Seveda nisem morala reči ne, saj jo podpiram pri temu in verjamem, da jo bo na tisti dan res zelo strah. Odločila sem se, da ko bo imela datum za ta poseg bom jaz imela prost dan.

Končno je prišlo do tega dne, ko je tudi facelift postal del njene zgodbe in bila sem zelo vesela, da sem ji lahko stala ob strani pri tem posegu. Na koncu je izgledala res zelo dobro in bila sem zelo vesela, saj sem videla, kako je postala samozavestna in da ji je bilo do zelo všeč. Seveda bo najprej potrebovala nekaj časa, da se ji vse lepo zaceli, a ona je že videla, kako bo vse skupaj lepo izgledalo, ko bo vse zaceljeno. Bila sem zelo vesela, da jo je nekaj, kot je facelift seveda tako razveselilo in upam, da bo od sedaj naprej videla sebe kot zelo lepo žensko.