Že kar nekaj časa sem sedaj nameraval kupiti nov avto. To pa zato, ker sem imel isti avto že od kar sem opravil izpit za avto, kjer pa sem imel zelo majhen avto, saj mi je to takrat povsem zadostovalo. Sedaj pa sem imel na voljo tudi nekoliko več denarja, saj sem že nekaj let zaposlen, ter se mi je zdel to seda primeren čas, da bi si kupil nov avto.

Tako pa mi je že od nekdaj bila znamka Peugeot zelo všeč, ter sem zato tudi vedel, da si bom enkrat kupil avto te znamke. Prav tako pa sem vedel, da je znamka Peugeot zelo zanesljiva, ter izdeluje kvalitetne avte Francoskega porekla.

Tako pa sem si začel ogledovati različne modele vozil Peugeot, kjer pa sem si želel kupiti kakšen nov model in nov avto, saj nisem imel namena kupiti starega, oziroma rabljenega vozila. Zato pa sem se zagledal predvsem v Peugeot 308. 

Peugeot 308 mi je zelo dobro služil

Ta model avtomobila, pa se mi je zdel popoln zame, saj je bil ravno prave velikosti, kajti potrebe po zelo velikem avtomobilu, nisem imel. Zato pa sem se odpravil nato v poslovalnico Peugeot, kjer sem si to vozilo ogledal še v živo.

Takrat pa me je Peugeot 308 še toliko bolj navdušil. Po predstavitvi avta, enega izmed prodajalcev, pa sem bil nato prepričan, da bo ta nakup dobra odločitev, ter sem zato sklenil pogodbo in si privoščil vozilo Peugeot 308.

Tako pa sem bil s tem nakupom zelo zadovoljen in mi je avto zelo dobro služil. Zato pa sem bil zelo vesel, da sem se odločil za znamko Peugeot, saj sem sedaj imel avto že 4 leta, ter nisem imel niti enega problema. Tako pa se lahko vidi, kako zanesljiva je ta znamka avtomobila, saj nisem imel nobenih težav, poleg tega pa niti ne kaže na to, da bi v prihodnje bilo potrebno kaj zamenjati.