Že dolgo sem se spogledovala z mislijo, da bi se odločila za energetsko zdravljenje. Na internetu sem spremljala intervjuje z raznimi bioenergetiki in drugimi alternativnimi metodami v Sloveniji in tujini. Spoznala sem kar nekaj različnih metod:

  • bioenergija
  • reiki
  • tradicionalna kitajska medicina
  • hipnoza
  • kiropraktika
  • energetsko zdravljenje
  • kristaloterapija…

Kljub vsemu nekako nisem izbrala dovolj poguma, da bi nekaj od tega preizkusila tudi na sebi. Kot večino ljudi sem imela predsodke pred tovrstnim načinom zdravljenja. Začela sem spraševati znance in prijatelje ali je mogoče kdo od njih že preizkusil karkoli na sebi. Naletela sem na različne odzive, nekateri so bili navdušeni in prepričani, da jim je pomagalo kar so poskusili. Drugi so bili odločno proti in prepričani, da je vse skupaj veliki nateg in metanje denarja stran. Tako, da sem bila še bolj zbegana. Največ dvoma je večina imela, ko se je šlo za energetsko zdravljenje, češ da je to premalo dokazljivo.

 

Srečanje z bioenergetikom

Vendar kot pravijo, ko je učenec pripravljen pride učitelj. Zgodilo se mi je, da sem imela hudo migreno, v tistih časih sem jo imela kar pogosto. Odpravljala sem se domov, da se kot ponavadi zavlečem v svojo sobo, v mir in tišino in vdana v usodo počakam, da mine. Na poti do avta sem srečala sodelavca in njegovega prijatelja. Sodelavec, ki me je dobro poznal. je kaj hitro ugotovil, da z mano nekaj ni v redu. Bila sem bleda kot stena. Vprašal me je kaj se dogaja z mano. Povedala sem mu, da grem domov, počakati da migrena mine. Takrat me je njegov prijatelj pogledal globoko v oči. Pogleda ni umaknil, mene pa je v kratkem času oblila vročina, noge so mi postale zelo težke, imela sem občutek, da bolečina iz glave polzi po meni in se zbira v nogah. Bila sem v šoku, kaj se z mano dogaja, sodelavec ki je vedel, da se njegov prijatelj ukvarja z energetsko medicino, se je samo smejal. Z njegovim prijateljem sem ostala v stiku, pomagal mi je še večkrat. Ugotovila sem, da energetska medicina pri meni deluje, to pa je najbolj pomembno.

Odločila sem se za energetsko zdravljenje