Ko sem se preselila na Obalo, definitivno nisem vedela, kaj bi počela čez poletje. Vedela sem le to, da sem želela preživeti, kar se le da časa na plaži. Plaža je nekaj, kar mi do sedaj res ni bila na razpolago vsak dan, saj sem res redko kdaj videlo morje. Moji starši načeloma nikoli niso marali potovanja in naravno, zato smo velikokrat ostali doma. Potem pa sem se seveda preselila blizu morja in tako sem imela morje dobesedno na razpolago vsak dan.

Kar naenkrat pa nisem več vedela kaj bi sama s sabo, saj mi je plavanje postalo že precej bedno. Nisem se želela kaj preveč sončiti, saj mi je tudi to bilo res bedno. Potem pa sem spoznala prijateljico, ki mi je predstavila sup. Sup je definitivno nekaj, kar sem že videla, a nikoli nisem vedela, ali je to dejansko uporabna zadeva ali ne. Ko mi je dala za preizkusiti ta sup sem seveda takoj spremenila svoje mnenje in vedela sem, da je to res neka nova zadeva, ki bo meni polepšala poletje.

Sup te hkrati precej utrudi a zelo polepša dan na plaži. Domov sem vedno prišla utrujena in se s tako res zelo lepo spočila in bila naslednji dan pripravljena za novo plažo. Res sem bila vesela, ko mi je prijateljica predstavila sup, saj je sedaj sup del mojega vsakdanja, še posebej med poletjem. Sup je tudi nekaj, kar si bom kupila sama, ampak moram najprej definitivno zbrati nekaj denarja.

Sup je zelo lepa aktivnost za čez poletje

Vem, da gre za precej veliko investicijo, ampak se na dolgi rok res splača, saj ga lahko imam res veliko let. Ravno zato vem, da si ga bom kupila. Trga tudi uporabljala skoraj vsak dan, saj je plaža kar naenkrat postala bolj zanimiva s tem supom. Če pa imamo še kakšne prijatelje, ki imajo sup pa je tako čas na plaži definitivno še lepši.